Vingar som bär


Vingar som bär är programmet för dig som upplever att ditt liv styrs mycket av yttre omstänigheter och andra mäniskors mående och handlingar.

Du kommer att får kunskap om orsaker till varför vi gör som vi gör även om resultatet är smärtsamt och verktyg för att kunna göra annorlunda.


Målet är att du ska förstå varför du reagerar och agerar som du gör. Känna dina egna behov och veta hur du tillfredsställer dem och att du ska förbättra din självkänsla.  Efter programmet kommer du att förstå hur du gör egna val i ditt liv där dina önskningar och behov står i centrum och du kommer att kunna bli känslomässigt självförsörjande.

Fyll i kontaktformuläret så bjuder jag på en halvtimmes samtal för att ge dig möjlighet att se om detta kan vara något för dig.


Så här går det till

Programmet sker online via Zoom och pågår i 6 månader, under den tiden träffas vi 10 gånger.

Du kommer att få uppgifter att arbeta med mellan träffarna och du kommer att få tillgång till en sluten facebookgrupp där vi kan kommunicera mellan träffarna.

I grupp

Varje träff är 3 timmar. Vi träffas varje vecka till en början och glesar sedan ut träffarna succesivt.

Enskilt

Varje träff är 1 timme. Vi träffas varje vecka till en början och glesar sedan ut träffarna succesivt."När mitt liv vändes upp och ner och blev ett enda stort kaos mötte jag dig, Marlene. Med ditt mod, din kunskap och ditt stora hjärta blev du den trygghet och fasta punkt jag behövde för att ta mig vidare i livet. Du kunde bemöta, stötta och hjälpa mig, och med fast hand leda in mig på rätt väg, så att jag kände mig värdefull igen när jag själv tyckte att jag var den sämsta människan på jorden. Det blev min räddning!"